fredag den 18. oktober 2013

#awbloggereventaarhus

Vi gjorde det igen, endnu et vellykket event er løbet af stablen sidste lørdag. Sikke et arbejde, men absolut det hele værd. Denne gang lykkedes det LouMarina og jeg at teame up med selveste Charlotte, den seje kvinde bag wheat og hendes søde PR-ansvarlige Julie.Som tog hele den lange tur til Jylland for at vise os bidder af deres fantastiske aw-kollektion, den kommende julekollektion, som havner i butikkerne om en uges tid, samt give os et Sneak-peak på, hvad der er i vente til næste år.
Flere detaljer og billeder følger i kommende indlæg, hvor jeg bla. vil vise lidt billeder fra de forskellige kollektioner, stemningsbilleder samt de store flotte goodiebags.
Jeg er stadig helt ør, hèr næsten en uge efter eventet og lever højt på efterdønningerne. Hvor var det bare fedt det hele, ikke mindst detbat møde så mange seje og dygtige medbloggere, som hver især har fået en lille plads i mit hjerte.
Hvis du føler hashtagget #awbloggereventaarhus på instagram, kan du se endnu flere billeder fra tiden op til under og efter eventet.
Hèr er vi så...... Og dette er meget grænseoverskridende for mig.... Set fra venstre, Marina, mig og Lou 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top