onsdag den 2. oktober 2013

Min udgave af "Rajas raglan"......

Strikkepindene står aldrig stille her hjemme, og der er efterhånden blevet produceret en hel del. Både til egne børn, min niece Agnes, venners og kollegaers små pus, samt bestillingsarbejde fra søde Instagrampiger. 
Det sidste der forlod pindende er dog denne skønne udgave af "Rajas raglan" fra Lene Holme Samsøes hæfte "Babystrik på pinde 3,5-4". Som er næste hæfte i Lenes skønne serie af fantastiske opskrifter til babyer og børn.
Trøjen er strikket i et økologisk blandingsgarn, som består af 50% lammeuld og 50% bomuld. Garnet købte jeg til Vorbasse marked i sommers i den skønneste garnstand, som jeg desværre har smidt visitkortet væk fra.....heldigt nok rakte garnet lige præcis til projektet, selvom jeg var begyndt at få sved på panden....
Overordnet en rigtig dejlig nem opskrift at gå til, og på pind 4 vokser arbejdet hurtigt. Næste gang vil jeg dog nok vælge, at strikke den uden striber, for at slippe for at hæfte så mange ender.....5 kommentarer:

 1. den er rigtig rigtig fin. Jeg er egentlig ikke så vild med udgaven i bogen, men denne i striber er skøn.

  SvarSlet
 2. Super fin :) Kan du ikke trække tråden med op, så du undgår at hæfte alle de ender?

  SvarSlet
 3. EJ den er lækker, smukt arbejde!

  SvarSlet
 4. Super lækker, den ser dejlig lun ud.

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin. Har selv kastet mig over den. Det tog mig dog mange forsøg før jeg fattede opskriften. Er det bare mig men er der ikke lidt diskrepans mellem teksten og diagrammet eller er det bare mig? Jeg kunne i hvertfald ikke få det til at passe før jeg lod være med at kigge i teksten og bare fulgte diagrammet.

  SvarSlet

Scroll
to Top