torsdag den 31. oktober 2013

MarMar lækkerier.....

Forleden flyttede der lidt lækkerier fra MarMar ind i Fies klædeskab. Jeg har det seneste år været ovenud begejstret for dette Brand, som jeg virkelig synes formår at kombinere tidens trend på en stilren måde, samtidig med at tøjet er blødt og behageligt for min lille vildbasse, at have på. 
Jeg har længe gået og luret på de famøse leopard leggings, så de måtte simpelthen ned i kurven, de er ganske fantastiske med en chunky strik udover. 
Shortsene forelskede jeg mig i allerede i foråret, hvor jeg så et lille Sneak-peak hos en anden blogger. Der er også lavet den yndigste jakke i samme fede fløjl med sløjfedetalje, desværre starter størrelserne på den først ved 4år, suk!  Bodyerne har vi haft tidligere og er efterhånden blevet en fast del af frøkenens basisgarderobe, ligesom Frederik har de lækre rib-tees i sin.
Alle 4 items er allerede store favoritter, og jeg kan knapt følge med til at vaske dem. Specielt shortsene er Fie meget glad for, og kan godt blive lidt sur når jeg kommer med noget andet... "NEJ OAR! Maj ha shortser på! " Så har damen talt, og jeg forstår hende til fulde.

3 kommentarer:

 1. Ih lækre sager du har valgt, må vi ikke se den lille dame in action? :)

  SvarSlet
 2. Åhh de shorts kunne vi også godt bruge :) Så fine!
  Ja enig med Anita - vi vil have nogle "in-action" billeder..

  /Lou

  SvarSlet
 3. Du forstår til fulde at bruge gavekortet, Stinne :) Har også selv brugt det. Riiimelig svært at begrænse sig, men jeg nøjedes (behørigt overvåget af barnefaderen) med en enkelt elefanthue. Den er så også en af de bedste, vi har prøvet til den unge herre med øreproblemerne, da den slutter helt tæt til ansigtet.

  Og stemmer lige i med ovenstående kor: in action, in action! :)

  SvarSlet

Scroll
to Top