lørdag den 26. oktober 2013

Rillecardigan med nyt udtryk

Jeg oplever ofte, at forskellige opskrifter inspirerer mig til at lave et mix. Og dette var netop tilfældet med denne cardigan. Inspirationen kom denne gang fra opskriften på Lene Holme Samøes "djævlehue" som findes i "Babystrik på pinde 3,5-4", det lidt mere rustikke udtryk som huen havde tiltalte mig, og tænkte at det kunne være rart med en matchende cardigan.   Jeg elsker sæt.....
Grundopskriften på cardiganen er fra Lene Holme Samsøes "Babystrik på pinde 3", og er et mix af drenge og pigeversionen af "rille-cardiganen". I stedet for at strikke riller hele tiden, strikkede jeg mellem hver rille 3 pinde glat-strik, for at opnå samme effekt, som på huen.
Huen er strikket på pind 4 og cardiganen på pind 3.
Garnet er Økologisk farvet Alpaca fra Hjertegarn

I et andet indlæg vil jeg vise sættet in-action, det er allerede et af favoritterne....

6 kommentarer:

 1. Så fin cardigan og lue :) Ikke dumt å forandre litt på mønsteret selv!

  SvarSlet
 2. Det ser lækkert og lunt ud :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Får jeg lov å spørre om hvilken fargekode cardiganen og luen har? De er svært pene:-)

  SvarSlet
 4. Hej Stinne!
  Hvordan strikker du omslagene på vrangsiden med vrangmaskerne? Drejet vrang?

  SvarSlet
  Svar
  1. ohhh, jeg tror, at jeg samlede løkken op mellem de 2 masker og strikkede den lidt løst drejet ret på ret siden.... Giver det mening?
   Kh. Stinne

   Slet

Scroll
to Top