tirsdag den 29. oktober 2013

Dobbelt-radet jakke med hætte til Frederik

Nu er det jo ikke kun Fie, der skal have "glæde" af strik herhjemme. Så derfor har jeg fornyligt også fået produceret lidt til Frederik. Han er dog ikke altid lige så begejstret som undertegnede, for alle de hjemmestrikkede sager.Jeg forsøger derfor også at give dem et   lille tvist, enten i farvekombinationen, eller ved at tilføre lommer eller hætte, som jeg ved han plejer at være glad for. Det kræver dog gode overtalelsesevner, at få ham i sagerne de første par gange.....
Jakken hèr er strikket efter Lene Holme Samøes opskrift "Dobbelt radet jakke" fra "Babystrik på pinde 3,5-4". Den er strikket i dobbelt tråd "rasmillas yndlingsgarn" på pind 4. Hætten minder lidt om den fra "Grys jakke" i Susie Haumanns "All you knit is love"
Indtil videre har den været lidt for varm for ham at tage i brug, og jeg krydser stadig fingre for, at den vil vinde hans hjerte lidt mere end den har gjort...... 

4 kommentarer:

 1. Ej, det lille "skarn", den jakke er da for skøn :) Når det så er sagt, så kender jeg godt det med, at børnene ikke altid deler begejstringen for noget nyt :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 2. Veldig fin jakke! :) Håper også at Frederik vil bruke den etter hvert :)

  SvarSlet
 3. Den ser skøn ud. Håber da virkelig, at han vil bruge den ;) Det er jo ikke sjovt, når de små afviser det, man laver til dem! :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den fantastisk :) Er helt vild med din stil!
  www.blueeyedflower.dk

  SvarSlet

Scroll
to Top