lørdag den 19. oktober 2013

Yndlings-cardigan in-action.......

Efterår kan være en rigtig dejlig og hyggelig tid. Jeg har sådan glædet mig til endelig, at kunne hive alle de skønne uldsager frem fra gemmerne og tage dem i brug. Hvor jeg dog elsker at iklæde mine børn noget jeg selv har lavet, ren kærlighed med et ret så personligt tvist.
Fie er på billederne iklædt "yndlingscardiganen", djævlehue med snoninger, tunika fra Poppy Rose købt på Trendsales, fløjlsshorts købt i H&M sidste år, strømpebukser H&M, hjemmestrikkede sokker og støvler fra Angulus.


5 kommentarer:

 1. FANTASTISK nydelig!! Rett og slett :) Blir skikkelig glad av å se så fint tøy på en så herlig liten skatt :) Ha en god dag!

  SvarSlet
 2. Ej men hun er jo så fin, smuk og lækker

  SvarSlet
 3. jeg er så vild med den hue!

  Hilsen Line.

  SvarSlet
 4. Hvor er opskriften fra på cardiganen? Den er godt nok fin! :) Vh Dorte

  SvarSlet

Scroll
to Top