tirsdag den 14. august 2012

Arrrrrgggggghhhhhh!!!!!!!

 Vi har været hjemme hos mormor de sidste par dage. Både for hyggens skyld, men også en lille smule af ren og skær nød, må jeg nok indrømme.
Farmand er på messe for tiden, så derfor står jeg alene med begge unger, hvilket virkelig trækker tænder ud, for at sige det mildt. Ungerne er åbenbart i samråd blevet enige om, at de ikke gider sove, når de bliver puttet om aftenen. Hvilket har betydet at klokken er blevet 22.00, ja sågar 22.30 en enkelt aften, før der var helt ro.
 Frederiks søskendejalousi topper helt vildt, specielt nu, hvor jeg er alene og hold da op, hvor er mine pædagogiske evner, da bare ved at ebbe ud. Forsøger fortsat at bevare roen, vælge mine kampe og ignorere småting. Det har dog kostet et par time-outs...... men vælger at tro, at de er bedre end skæld ud og en mor der eksploderer...... :/
Det har været utroligt dejligt, med de ekstra hænder og er min mor evigt taknemmelig. Selvom farmand først kommer hjem i morgen og vi kom hjem tidligere i dag, er denne eftermiddag forløbet forholdsvist roligt. Frederik har vist sig fra sin bedste side og endda leget med Fie på værelset, mens jeg lavede aftensmad.
Fie sov allerede klokken 19.00 uden det store ståhej, og Frederik og jeg hyggede fra 19.00-20.00. Klokken 20.30 faldt han også i søvn, næsten uden protest.
Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til, vi er kommet om på den anden siden af denne fase, mon det nogensinde sker??
I morgen skal Frederik i dagpleje, han glæder sig allerede til at se bedste-kammeraten igen. Fie og jeg skal om og besøge hendes kommende dagplejemor, spændende og skræmmende på én gang. Hvor blev tiden lige af??!!

Billederne er fra en hygge-stund på naturlegepladsen uden lillesøster. Hvilket var yderst tiltrængt for den lille mand.


Selvom han kan være en lille bisse, er han stadig den dejligste dreng i verden ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top