onsdag den 1. august 2012

Norlie igen igen......

Ja jeg ved det godt, jeg har simpelthen rygrad som en regnorm, når der lokkes med udsalg. Men men men, jeg har virkelig også fået tilsendt nogle lækre sager. Måske jeg kunne have sparet endnu flere penge, ved at have ventet helt til sidst, men så havde jeg nok ikke fået de ting jeg havde sukket mest efter.
Denne gang blev det til den lækreste bløde strikheldragt, 2 cardigans, 1 strikhue, 1 body, 1 kjole, strømper og 1 skjorte.
Fie er på nedenstående billeder iført hendes nye hue med matchende cardigan. Og hold nu op, hvor er det bare lækkert blødt! Billederne af resten af købet kommer senere, da den lille dame mente, at hun skulle udøve lidt sabotage, så jeg måtte opgive mit foretagende.
Ahhhh mor, hvor er det dejligt blødt! Fie elsker hendes lammeskind :)

Hov mor! Hvorfor ligger tøjet der på gulvet?!

De dér mærkater er da bare for spændende........

4 kommentarer:

 1. Norlie er også bare et skønt mærke. Jeg har en veninde der er konsulent for Norlie, og jeg skal selv her den 26 aug holde et arrangement hvor man kan se og købe den nye kollektion til 40% mindre end de plejer. Man kan komme som man vil mellem 13-17.. du skal være velkommen til at komme forbi ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt nok sødt af dig, ville ikke være dårligt, har selv leget med tanken om at stable et homeparty på benene. Problemet er bare at jeg bor herude på den jydske hede, så der er lidt langt at køre ;) Må se om jeg ikke kan lokke et par veninder og bekendte med på idéen her hjemme, selvom der nok er nogle der synes jeg er lidt ekstrem med det børnetøj ;)

   Slet
 2. Årh.. Jeg glemte fuldstændig at bestille en helt hvid, langærmet body :( årh øv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om de stadig har nogle tilbage, men er bange for at de større størrelser er ved at være væk. Du er vel ved at handle str 74 og opefter?

   Slet

Scroll
to Top