onsdag den 15. august 2012

Fies første sko......

Sko-krisen er hermed officielt afblæst! Jeg har købt Fies første sko, og hold da op, hvor var jeg heldig. Fandt disse søde Angulus støvler hos Tops sko, ved Bilka i Esbjerg til......hold nu fast......300 kr! De var så billige fordi det var rejseprøver, og i bestemte størrelser str. 19 og str. 24. Der var rigeligt af dem og mange forskellige, både almindelige og forede til vinterbrug (dog kun i 24). Bestemt et besøg værd, hvis størrelserne passer ;) 
Jeg har også fået løst problemet med tex-støvlerne, fandt et par billige "Skofusser" nedsat til 200 kr. hos den lokale sko-pusher. De er ikke de kønneste, men de skal jo også bare bruges til at smadre rundt i ;) De kommer til at passe Fie som de skal, når hun skal bruge dem.4 kommentarer:

 1. Jeg har tagget dig (din blog) i en lille hyggelig blog – leg jeg selv er tagget i håber du vil være med du kan se mere på min blog om fremgangs måde

  http://writtenbyblond.wordpress.com/2012/08/20/blog-leg/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du tænkte på mig, men jeg er allerede blevet tagget og har lavet et indlæg der hedder "Nummer 5 og nummer 5" ;)
   Glæder mig til at se dit :)

   Slet
 2. det er ikke sådan når vi er flere der følger hinandens blogge :-D men opdagede godt efterfølgende du allerede var med men der havde jeg skrevet din på min blog ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja jeg måtte også tjekke efter et par gange ;)

   Slet

Scroll
to Top