onsdag den 15. august 2012

Miraklernes tid er ikke forbi.........

Se lige, hvad der skete i dag!!!! Frederik bad om, at komme op til Fie og sidde i barnevognen på vej hjem fra dagpleje, det er ALDRIG sket før. Jeg har end ikke kunne overtale ham til at sidde på søskendesædet...... Det var lige før jeg holdt vejret hele vejen hjem ;) Men de hyggede sig, hvor er det fantastisk.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg nød også hvert et sekund! ;)

   Slet
 2. Åhh hvor skønt og hvor ser de dejlige ud :)

  Møs fra mosteren

  SvarSlet
  Svar
  1. Og de glæder sig til at få besøg af mosteren og baby Agnes <3

   Slet
 3. Hej :)
  Jeg er blevet tagget i en blogleg, som jeg har valgt også at tagge dig i. Du kan læse mere her: heinesimone.blogspot.dk/2012/08/nummer-5-nummer-5.html :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg takker og har sendt den videre :)

   Slet

Scroll
to Top