mandag den 27. august 2012

Fies ønskeseddel del 1

Fies 1 års fødselsdag venter lige rundt om hjørnet, derfor er jeg allerede nu igang med at kigge på, hvad der kunne være mulige gaveidéer til den lille trold.
 Nu er hun jo snart en rigtig lille pige, og det er ret tydeligt, at alt babylegetøjet ikke har den samme interesse længere og der skal noget nyt til. Heldigvis har Frederik en masse spændende ting vi låner, når han ikke er hjemme, men hun skal jo også have sine egne ting ;)

Jellycat bashful bunnyJellycat fuddle wuddle killing

Små piger kan da ikke få bamser nok, og Fie eeeeeelsker hendes bamser og specielt hendes Jellycat får, som moderen også er ret tosset med. Fandt disse to hos lirumlarumleg.dk og de er da heller ikke til at stå for ;)


Selvom Fie allerede har en dukke (fra Sebra) synes jeg det ville være oplagt at hun fik en mere. Jeg har længe været forelsket i disse Waldorf dukker, som bare er så smukke.  Hvis ikke jeg kan finde én, der kan lave den til hende, må jeg selv igang....... pyh får helt sved på panden bare ved tanken....

Og sådan en dukke skal da også have noget at ligge i.......
Sengetøjet laver jeg selv, har det sødeste småblomstrede stof til at ligge og vente
Sød dukkelift fra Smallstuff  set hos lirumlarumleg.dk

Den fineste dukkeseng fra Smallstuff set hos lirumlarumleg.dk

Noget at styrke motorikken på:
Elefanten fra bObles set hos lirumlarumleg.dk

Myreslugeren fra bObles set hos lirumlarumleg.dk
Fordi de bare er cute:
Sonny Angel set hos legetøjsgiganten.dk
3 kommentarer:

 1. der er en del bloggere der laver disse dukker, hvis duhar mod på at lave en selv har tusindfryd lavet en fin bog, jeg har lavet et par stykker og det er ikke så svært som det virker, så jeg stemmer for at du laver den selv, så er dukken også endnu mere speciel både for mor og barn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også overvejet det kraftigt, og har luret de forskellige steder. Må nok hellere få anskaffet bogen samt materialer, er heldigvis faldet over en side, der sælger det hele, så jeg ikke skal lede for mange steder.
   Og giver dig helt ret i, at den får en større betydning, hvis jeg selv laver den ;)

   Slet
  2. du kan købe et matrialesæt hos sløjddetaljer, du skal bare være opmærksom på at der kun er nok tricot til en dukke på 35 cm, ellers har de også matrialer der kan købes hver for sig, der er heller ikke garn med til ansigtet i pakken.

   Slet

Scroll
to Top