onsdag den 1. august 2012

I haven.......

Der har været knald på den sidste uges tid. Den forgangne uge har blandt andet budt på polterabend hos venner (for de voksne), Fies første overnatning uden mor og far, tømmermænd for første gang i over halvandet år (de var MEGET slemme), fotografering hos den lokale fotograf, fødselsdag hos farmor og besøg hos min søster og lille niece Agnes. Så i dag har Fie og jeg haft en velfortjent time-out, tror også den lille fis trængte lige så meget som moderen, hun sov da ihvertfald sammenlagt hele 5 timer i barnevognen. Og jeg så mit snit til at flyde på sofaen, begravet i mit hækle-grej :)
Da drengene kom hjem, hyggede vi i haven imens farmand slog græs. Det er ikke så tit det lykkedes, at få ungerne til at sidde stille, ved siden af hinanden, ret længe ad gangen. Så derfor skyndte jeg mig, at knipse løs, mens de nu sad der og var optagede af at kigge på deres far.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top