mandag den 20. august 2012

Blogger-træf

Jeg er jo stadig ret ny her i blogland, og blev derfor super glad, da den søde Malene inviterede mig med til blogger-træf hjemme hos hende i lørdags.
Jeg var meget spændt på hvad dagen ville bringe, og hvilke mennesker jeg ville møde. Og hvor blev jeg da positivt overrasket, snakken gik lystigt hele dagen om alt fra katte, små bange mus, børn, fødsler, krea-ting o.m.m. Fik da også lige luret nogle gode hækle-fif, som jeg allerede har fået prøvet af her hjemme ;) Sikke nogle dejlige damer :)
Malene og Tine havde gjort et virkeligt godt stykke benarbejde for at skaffe sponsorer til træffet, og vi blev alle udstyret med en rigtig lækker goodie-bag, som jeg viser i et andet indlæg. Derudover havde de sørget for lækker mad, smagsprøver på kaffe og the og ikke mindst lækker kage.
Kæmpe stor tak for en rigtig dejlig og vellykket dag.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Scroll
to Top