tirsdag den 7. august 2012

Små fusser - Store problemer

Fie er en yderst fremmelig lille dame, hvilket indimellem giver os gevaldige hovedbrud. Hun har gået rundt med gåvognen og langs møblerne et pænt stykke tid nu, og for nylig begyndte hun at slippe de ting hun støttede sig til, for bare at stå ret op og ned i luften i ca. 10 sek og derefter sætte sig ned på numsen.

Lige om lidt skal hun starte i dagpleje, efteråret står for døren og hun har stadig ikke noget ordentligt fodtøj. Jeg har travet skobutikker tynde og spurgt til preewalker sko med gummisål og termo/ texstøvler i str. 18/ 19, men ingen har helt kunnet hjælpe mig. Arrrrrrgggghhhhh!!!! (Ender som altid med nethandel ;))

Jeg ved at Angulus, Aruto Rap, EnFant og Bisgaard laver nogle rigtig fine starter sko med gummisåler i de små størrelser. Frederik havde et par mørkebrune Angulus som vi var rigtig glade for, de sad godt på foden og var ikke for klodsede. Desværre er de lige 1-2 numre for store :/ Har fundet lidt billeder på nettet af emner, der er taget op til overvejelse...... hmmmmm what to choose!?

 Hvad jeg lige stiller op i forhold til termo/ texstøvler aner jeg ikke....

Måske der er nogle der har lyst til at dele deres erfaringer?? ;) 
Aruto rap set hos Growing feet

Angulus set hos Growing feet

Angulus startersko set hos Elle-Belle til 325,-
Angulus set hos Growing feet

Enfant set hos Kids-world.dk

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg bliver altid så afsindig skruk af baby sko :) De sølvfarvede er SÅ søde.

  Så for øvrig at du følger min blog via GFC, men da min blog snart flytter over på eget domæne, følger GFC ikke med, så hvis du har lyst til at følge med på Bloglovin, må du meget gerne det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh min babysko og ikke mindst baby-fus fetish lever også i bedste velgående ;) Jeg kunne også sagtens blive skruk igen, men tror at jeg vil lade fornuften sejre. 2 små børn så tæt på hinanden, er mere end rigeligt ;)
   Jeg følger allerede med på Bloglovin og glæder mig altid over nye indlæg.

   Slet
 2. Jeg kan desværre ikke sige noget klogt om emnet, men jeg læser med med stor interesse, fordi min dreng nok også skal til at have sine første sko snart. Men mon man tør bestille dem over nettet, uden at prøve dem først? Synes først lige, jeg er ved at få en smule styr på, hvad man skal købe af regntøj, overtøj og flyverdragt, så er der allerede nye udfordringer ;)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at jeg vil forsøge, at finde en "lokal" forhandler af Angulus og prøve skoene der. Og så vil jeg forsøge, at finde dem billigere på nettet. Er lidt lun på de blå/ grå fra Elle Belle, ikke mindst pga prisen. Det er da et kup :)
   Growing Feet har også nogle på udsalg.

   Kan tydeligt huske, hvor usikker jeg var iforhold til efterår og vinterudstyr til Frederik i sin tid. Og ja der er rigeligt at tage fat på.
   Heldigvis kan Fie overtage det meste, bla grønt regnsæt fra Danefæ, som virkelig har været pengene værd, flyverdragt i brun med grønne æbler fra Småfolk og termodragt fra Caretech.
   Regner med at kunne nøjes med at købe en vinterjakke og forede støvler selvfølgelig.

   God udstyrs-jagt ;)

   Slet
 3. So sweet small shoes !!


  Please feel free to check out my blog if you have the time
  http://www.mademoisellemode.com/
  Kisses from Paris

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohhh yeah! They´re just adorable ;)

   Slet

Scroll
to Top